Káosztalanító némettanfolyam

“Aufgrund meiner philologischen Studien bin ich überzeugt, dass ein begabter Mensch Englisch in dreißig Stunden, Französisch in dreißig Tagen und Deutsch in dreißig Jahren lernen kann.” (Mark Twain)

 

Habár Mark Twainnek igaza van és a német nyelv a nehéz nyelvek közé sorolható, egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás megérteni a német nyelvtan rendszerét. A német logikus szabályokon alapul és rengeteg összefüggés fedezhető fel benne. A káosztalanító tanfolyamon szeretném bemutatni, hogy a német nyelv nyelvtani rendszere egy mellékutaktól majdnem mentes főútvonalat alkot, amelyen csak meg kell tanulni végigsétálni. 

 

A tanfolyam

ÁRAK

A kétnapos tanfolyam ára 23.000 Ft. A tanfolyami díj magában foglalja a teljes tananyag nyomtatott formában való átadását, a tanfolyam teljes videós rögzítését és az utánkövetés lehetőségét gyakorlófeladatok kiadásával. Minden tanfolyami résztvevő ajándék Minden Nap Németül magazinban részesül. A tanfolyam a során a legmodernebb technikákat használjuk. 

HOGYAN ÉPÜL FEL A KÉTNAPOS KÁOSZTALANÍTÓ NÉMETTANFOLYAM?

A kurzus célja, hogy a résztvevők megértsék a német nyelv rendszerét és logikáját, és ezáltal iránymutatást adjon a tudatos mondatszerkesztéshez mind szóban mind írásban. A tanfolyam azokhoz az alapvető nyelvtani szabályrendszerekhez nyújt áttekintést, amelyek elengedhetetlenek az érthető kommunikációhoz és a szilárd alapokhoz. A kurzus során gyakorlófeladatok segítségével ismerhetik fel a résztvevők a magyar és a német nyelv közötti különbségeket és hasonlóságokat. Nagyon fontos: A káosztalanítás a tanfolyammal kezdődik, de otthon ér véget!

KEZDŐK IS JELENTKEZHETNEK?

Mivel a tanfolyam célja a már meglévő tudás rendszerezése, ezért a kurzus olyanok számára ajánlott, akik már rendelkeznek alapvető nyelvtani ismeretekkel. Nem baj, ha nem érzed profinak magad, de tudj ragozni igét és főnevet, és ismerd a múlt időt.

KIKNEK ÉRDEMES ELJÖNNIÜK?

Akik szeretnék rendszerezni nyelvtani ismereteiket, felismerni az összefüggéseket és átlátni a szabályok dzsungelén. Sajnos túl precíz a német nyelv ahhoz, hogy nyelvtan nélkül túléljünk.

TEMATIKA

A tanfolyam egyedülálló, ilyen tematikájú tanfolyam – tudomásunk szerint – nincs az országban!


Az alany: avagy mi nélkül nem kezdünk el sohasem egy mondatot
Az állítmány: formulák és az összes igei forma összefoglalása
Tárgy- és részeshatározó: amelyeknél nélkül hiányos a mondatunk
Elöljárószavak: a mondat építőelemei.
Mondatok: az egyszerűtől az összetett mondatokig és a szórendek.

 

A JELENTKEZÉS ÉS A FOGLALÁS MENETE

  1. Elküldöd a jelentkezésedet a kívánt város megadásával vagy a meghirdetett tanfolyamok egyikére.
  1. a) Amint a saját városodhoz összegyűlt a minimum létszám, felvesszük minden addigi jelentkezővel a kapcsolatot, és közösen meghatározzuk a tanfolyam időpontját.
     b) Meghirdetett tanfolyam esetében pár napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot és kiküldjük a részletes tájékoztatót. 
  1. A tanfolyamon való részvételed biztosításához elküldjük a foglaló befizetéséhez tartozó információkat, majd a díjbekérőt.

 


Vélemények a tanfolyamról

"Örülök, hogy úgy alakult, hogy el tudtam menni a tanfolyamra, mert mindig éreztem, hogy ilyen „tudás összefoglaló órára” van szükségem, csak ilyen eddig nem volt! Mindig úgy gondoltam, hogy csak tanulok, de nem tudok semmit! És láss csodát, mégis tudok sok mindent! Csak nem tudtam róla!"

S. Zs.

"Annyira jó benyomást Tettél rám, hogy teljesen más szemszögből nézek a németre ezután! És ezt elmondani nem tudom mennyire jó érzés, amit Neked köszönhetek!"

Z. Zs.

"10 év német tanulás után, hatalmas káosszal a fejemben, nagy elvárásokkal vágtam neki a hétvégének. Az első nap első percében elöntött a nyugalom érzése, mert tudtam, hogyha valaki ekkora lellesedéssel beszél és magyaráz, akkor az teljesen át fog ragadni rám is. És igazam lett. Kitisztult a kép a fejemben és ráadásként egy nagy adag lelkesedést is kaptam. Köszönöm!"

P. Zs.

"Nagyon jó volt, rengeteg hasznos infóval. Irigylésre méltó az a lelkesedés, segíteni akarás, amivel próbálod a lehető legjobban átadni az ismereteket. Látszik, hogy mekkora szívügyed a német. Szívvel, lélekkel csinálod! Köszönöm a lehetőséget."

Sz-V. T.