Tanfolyam részvételi feltételek

Részvételi feltételek és adatvédelmi tájékoztató

Részvételi feltételek és adatvédelmi tájékoztató

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK


1. Jelentkezés


1.1. A tanfolyamra jelentkezni írásban, online regisztráció keretében lehet a www.mindennapnemetul.hu/tanfolyam oldalon. 


1.2. A jelentkezések után egy automatikus visszaigazoló levél érkezik. Meghirdetett tanfolyamra történő jelentkezés esetében pár napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és kiküldjük a részletes tájékoztatót. Más városba történő jelentkezéskor abban az esetben vesszük fel Veled személyesen a kapcsolatot, amint a saját városodhoz összegyűlt a minimum létszám (8 fő). Minden addigi jelentkezővel közösen határozzuk meg a tanfolyam végleges időpontját. Ha egy meghirdetett tanfolyam már betelt, úgy erről külön tájékoztatunk Téged, és igény esetén várólistára teszünk.


1.3. A tájékoztató elfogadását és a számlázási adatok elküldését követően a tanfolyam iránt a tanfolyami díj 50 %-ának befizetésével lehet elköteleződni. A tanfolyamon csak azok vehetnek részt, akik a tanfolyam kezdete előtt legkésőbb 3 munkanappal ezen foglaló díját befizették. Akik ezt nem teszik meg, azok számára a tanfolyamhoz tartozó előanyagot (oktatóvideók megtekintése) nem tudjuk rendelkezésre állítani, és így a tanfolyamon való részvétel nem lesz teljes értékű. Szabad létszámból eredő „last minute” jelentkezés esetén a foglalót legkésőbb a tanfolyamot megelőző napon szükséges rendezni, amelyről szükség esetén banki visszaigazolást kérünk. Last minute jelentkezés esetén a résztvevő vállalja, hogy az előanyagot idejéhez mérten próbálja meg bepótolni. 


1.4. Azon sajnálatos esetekben, amikor a tanfolyam indulásához szükséges minimális létszám mégsem gyűlik össze, a Szervező az adott tanfolyamot lemondhatja. Erről a Szervező legkésőbb a tanfolyamot megelőző hét utolsó napjáig értesíti a résztvevőket elektronikus úton. A tanfolyam elmaradása esetén a befizetett díjat teljes egészében visszafizetjük. Egyéb kártérítési igényt nem teljesítünk.

 

2. Részvétel és a részvétel lemondása


2.1. Kizárólag e-mailben érkezett visszamondást veszünk figyelembe.


2.2. Amennyiben a Résztvevő a foglalót, azaz a tanfolyam díjának 50%-át vagy a teljes díjat, azaz a tanfolyam díjának 100%-át már befizette, és mégsem tud részt venni a tanfolyamon, de erről a Szervezőt a tanfolyamot megelőző hét utolsó munkanapjáig értesíti, a foglaló díja teljes egészében visszajár. Ha ezen időpont után, de még a tanfolyamot megelőző munkanapon 14 óráig értesíti a Résztvevő erről a Szervezőt, a foglaló fele, azaz a tanfolyam teljes díjának 25%-a kerül visszatérítésre. Amennyiben a részvétel visszamondása a tanfolyamot megelőző munkanapon 14 óra után történik, a foglaló díja már nem jár vissza, a tanfolyam teljes díjának 50%-át felszámítjuk. Amennyiben már a teljes tanfolyami díj kifizetésre került, a fennmaradó 50 %-ot visszautaljuk.


2.3. A tanfolyam kezdő napján vagy ezután érkező visszamondás esetén a befizetett összegeket nem áll módunkban visszafizetni.

 

3. Díjak, számlázás


3.1.  A tanfolyami díj résztvevőnként és tanfolyamonként értendő, és kizárólag a tanfolyam díját tartalmazza.


3.2. A tanfolyam díjának 50 %-át, azaz a foglalót – vagy kérésre a teljes összeget – emailben kiküldött díjbekérő számla birtokában tudják a Résztvevők kiegyenlíteni. 


3.3. A befizetésekről a jelentkezéskor megadott e-mail címre elektronikus számlát küldünk pdf formátumban. Egyedi kérésre papír alapon is készítünk számlát. Ennek igényét kérjük a jelentkezéskor megadni.


3.4. Az oktatás díja AAM, azaz 0% áfatartalmú.

 

4. Adatvédelem


4.1. A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a jelentkezéskor feltüntetett személyi adataikat a Szervező feldolgozza, rögzítse és tárolja.


4.2. A Szervező vállalja, hogy az adatokat bizalmasan kezeli, és harmadik személynek nem adja ki.

 

5. Szerzői jogok


5.1. A tanfolyamokon az elhangzott és az előadó által rendelkezésre bocsátott minden oktatási
segédanyag az előadó szellemi terméke, kizárólagos tulajdona, azokat bármilyen formában másolni, többszörözni, vagy más helyen felhasználni csak az előadó előzetes írásos engedélyével szabad.


6. A részvételi feltételek érvényessége


6.1. A részvételi szabályzat előírásait a résztvevő a jelentkezés gombra kattintással elfogadja.