Minden nap németül magazin
Minden Nap Németül magazin
A nyelvtanulás is lehet élményekkel teli!

Nyomtatott magazin

A nyomtatott magazinunk B5 méretű, úgyhogy bárhová kényelmesen magaddal viheted. A tartalom mellett szerintünk nagyon fontos a küllem is, így a papír anyagának kiválasztásánál a minőség volt számunkra az első szempont! Válaszd a nyomtatott magazinunkat, ha ragaszkodsz a hagyományokhoz és át szeretnéd élni a lapozás érzését és a frissen nyomtatott papír illatát! A magazinhoz külön hanganyag és egy nyelvtani problémakört bemutató videó is tartozik. 

Nyomtatott magazin

Digitális magazin

A digitális magazinunkat azok számára készítettük, akik a modern technika világában elmerülve inkább az érintőképernyőt tapogatva vagy az asztali számítógép elé bekuckózva szívnák magukba a tudást. A digitális magazint asztali számítógépekre és okoseszközökre kifejlesztett felületeinken olvashatod. A felületet úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen olvashasd a cikkeket, és ne okozzon gondot a cikkek és a szószedetek közötti váltás. A digitális magazin nem letölthető.  A magazinhoz külön hanganyag és egy nyelvtani problémakört bemutató videó is tartozik. 

Digitális magazin

Kombinált magazin

Nem tudsz választani a nyomtatott és a digitális magazin között? Akkor nem is kell. Magazinjainkat kombinált formában is beszerezheted, így biztosan bárhol és bármikor használhatod Minden Nap Németül magazinodat. A digitális magazin nem letölthető.  A magazinhoz külön hanganyag és egy nyelvtani problémakört bemutató videó is tartozik. 

Kombinált magazin

Mit találsz a magazinban?

Lebilincselő cikkek

A magazin szintezett cikkeinek (A1-C2) köszönhetően te magad döntheted el, hogy kezdőként kihívást keresve megpróbálkozol-e a középhaladó és/vagy haladó szövegekkel, vagy már mélyre hatóbb tudással rendelkezve inkább csak kikapcsolódnál, és elolvasnál egy kezdőknek írt cikket. Témáink rendkívül változatosak, így biztosan találsz a saját érdeklődési körödnek megfelelő írásokat. Havonta 2325 cikket jelentetünk meg a magazinban.

Kifejezésgyűjtemény

Első látásra lehet sokkolni fog a szószedet hossza, de alaposabban szemügyre véve azért fogod látni, hogy itt többről van szó, mintsem egymás alatt következő szavakról. A szószedet majdnem olyan, mintha egy fordítást kapnál kézhez. Ha valahol gondod támad a megértéssel, biztosan túl fog lendíteni a problémán, viszont mégsem nyújt akkora segítséget, hogy azért ne kelljen gondolkoznod. Az olvasás így nem válik unalmassá és kudarcok sorozatává.

Hanganyag

Kivétel nélkül minden egyes cikket meghallgathatsz német anyanyelvűek felolvasásával is, így a hallásértés gyakorlása sem maradhat el. De ez még nem minden. Hónapról hónapra kiválasztunk egy várost, amelyhez bemutatjuk, hogyan is beszélnek az adott településen. Ezzel szeretnénk apró betekintést nyújtani a német nyelv sokszínűségébe, és felkészíteni mindenkit a kiejtés sokféleségére.

Nyelvtani videó

Minden hónapban lényegretörően elmagyarázunk egy bizonyos nyelvtani problémakört. A magazinban található leíráshoz külön videót készítünk, hogy a szükséges szabályokat bővebb magyarázatok és további példák segítségével, valódi nyelvórához hasonló élményként sajátíthasd el.

KÍVÁNCSI VAGY A MAGAZINRA? LAPOZD VÉGIG AZ INGYENESEN ELÉRHETŐ BEMUTATÓ VERZIÓT, ÉS TÖLTSD LE A HOZZÁ TARTOZÓ HANGANYAGOT ÉS VIDEÓT!

Kipróbálom

Hol kapható a Minden Nap Németül magazin?

Egyéb árusítóhelyeink

Országos hálózatainkon felül a magazin megvásárolható a budapesti Nyelvkönyvboltban.

Relay és Inmedio

Éppen aktuális havi lapszámunkat keresd országszerte a Relay és Inmedio újságárusoknál.

Libri könyvesboltok

A Libri könyvesboltokban megtalálhatod az éppen aktuális havi lapszámunkat, de akár 3 hónapra visszamenőleg is vásárolhatsz lapszámokat. A www.bookline.hu és www.libri.hu webáruházakban az összes még raktáron lévő nyomtatott lapszámainkat is megtalálhatod.

Webshop

Saját webshopunkban állandó kedvezményekkel és lapszámcsomagos ajánlatokkal várunk. Magazin-előfizetést itt vásárolhatsz 3, 6 vagy 12 hónapos időtartamra.
Minden nap németül magazinTémakatalógus

Cikkeink témáihoz az élet minden területéről merítünk ötleteket. Témakatalógusunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik kifejezetten egy témakörhöz keresnek kiegészítő anyagokat.

Tovább a témakatalógushoz

Feladatlapok

A magazin cikkeihez rendszeresen készítünk ingyenesen letölthető feladatlapokat, hogy a nyelvtan gyakorlása se maradjon el!

Tovább a feladatlapokhoz